Close

Sreća je lijepa samo dok se čeka…

Čini li vam se katkada da sve nekako prebrzo prolazi i da se uopće ne nalazite u sadašnjosti? Često u zadnje vrijeme uhvatim samu sebe kako toliko željeni trenutak uopće ne proživim onako kako sam zamišljala, tj. ne uživam u njemu nego se isključim i odlutam u smjeru novih planova i ciljeva… Lijepo je planirati, ali treba li zbog toga zapostaviti trenutak u kojem se sada nalazimo?

Jučer, dok sam se šetala splitskom rivom, shvatila sam kako sam mislima sasvim negdje drugdje. Zastala sam, prizemljila se i čvrsto odlučila kako se vraćam u stvarnost. Sve oko mene je poprimilo neku drugu dimenziju. Osjećala sam se bolje jer me obuzela ljepota tog trenutka u kojem sam se baš tad nalazila.

Sreća je lijepa samo dok se čeka? -Da, osim ako čvrsto ne odlučite da se prepustite trenutku u kojem jeste i napravite od njega trenutak za pamćenje. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

NA SEBI NOSIM:
Top- H&M
Suknja- Nepoznata trgovina u Istanbulu
Torba- ACCESSORIZE
Sandale- MANGO
Naočale- ENVY ROOM I FASHION.HR kupljene u BIPI
Pusa :*

About the Author

Moje ime je Anđela i dolazim iz Hrvatske. Volim modu, putovanja, dobru hranu i zanimljiva mjesta. Nadam se da ćete uživati u mojim postovima.

No Comments

  1. Super mi je outfit. Split je predivan grad :)fashionparislover.blogspot.com

  2. Ljepotica! Jako mi se sviđa outfit, posebno žuta boja… :)https://djevojkaodmode.blogspot.com/

Write Your Comment

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>