Close

Croatica by Matea Jukić

Pozdrav blog! Vratila sam se iz Zagreba, baterije su napunjene i krećem u nove pobjede! 😀 Baš prije no što sam otišla u Zagreb dečko i ja slikali smo se kao i prije dvije godine, na istom mjestu i u prilično isto vrijeme. Lokacija je ostala ista kao onda. Vjerujem da su mnogi od vas čuli za Jadriju, a  ako kojim slučajem niste, u fotkama ćete otkriti njene sve njene ljepote, osim krafni, e to morate sami probati. 😀
Outfit je vrlo jednostavan, bijela majica – MANGO i divna bijela suknjica naše dizajnerice Matee Jukić koja stoji iza brenda CROATICA.

Croatica se predstavila prvi put na Fashion Weeku Zagreb sa svojom kolekcijom za proljeće/ljeto 2015. Inspiraciju za svoju kolekciju, modna dizajnerica Matea Jukić pronašla je u snažnim ženama koje uživaju nositi modernu odjeću. Tu ideju je ukomponirala u svoj dizajn, kako bi se sve žene osjećalejednako snažno, poželjno i samopouzdano u njezinim kreacijama. U kolekciji se izmjenjuju modeli napravljeni od fine čipke, tila, saten-elastina, pa sve do lycre. Krojevi prate liniju tijela i pritom ističu struk, grudi i ramena. Boje koje je koristila su jednako snažne poput žarko-crvene, indigo plave, srebrne i bijele idealne za posebnu prigode svake žene koja želi biti primijećena.

 

 

 

Druga revija Croatice predstavljena je također na Fashion Weeku Zagreb potpuno drugačiju i stoga jako zanimljivu modnim znalcima. U njoj ona potpuno razvija svoju kreativnost i ne postavlja si konvencionalne granice. Druga kolekcija spoj je klasike i suvremenosti s dahom futurizma kako u kombinacijama materijala tako i u gotovim modelima. Matea je za svoju drugu kolekciju inspiraciju pronašla u sebi i svojoj unutarnjoj snazi koja ju pokreće da u svom stvaranju ode korak dalje u kombiniranju naizgled potpuno nespojivih materijala i odjevnih kombinacija koje su u njenim finalnim kreacijama izazivali ushit i oduševljenje.

 

 

 

 Treća revija modnog branda Croatica prikazana je na modnom projektu „Upecaj staru haljinu“  gdje je modni brand Croatica pokazao svoju svoju ekološku stranu te prikazao reviju bijeloj boji napravljenu od recikliranih zavjesa. Kako se odijevaju šumske vile bilo je vodeće pitanje za stvaranje ove modne kolekcije.  Kolekcija inspirirana prirodom i prirodnim gibanjem tjela, gdje svaki komad odjeće osigurava tijelu slobodan pokret. Iz ljubavi prema prirodi korišteni su samo reciklirani materijali. Čista bijela boja i prozračni materijali sa bordurama i točkicama čine svaki komad odjeće unikatnim i nezamjenjivim dijelom ormara svake žene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Croatica i dalje radi na novim projektim i izazovima gdje nastavljati oduševljavati sa svojim idejama i kreativnim radom. Kolekcija za jesen zimu 2015/2016 planira biti proširena i upotpunjena jesenskim i zimkim komadima odjeće.Maštovitost i kreativnost modnog branda Croatica nema granica i rezultira uvijek novim i iznenađujućim inovativnim kombinacijamam materijala i krojeva što upućuje na nastavak ove divne modne priče…
Sve upite Matei možete slati na Facebook stranicu CROATICA ili javljanjem na mail matea.jukic@gmail.com
Hvala Luciji za fotke. Opet i opet. 🙂
Pusa:*

About the Author

Moje ime je Anđela i dolazim iz Hrvatske. Volim modu, putovanja, dobru hranu i zanimljiva mjesta. Nadam se da ćete uživati u mojim postovima.

1 Comment

Write Your Comment

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>