Close

Voss voda

Kako naručiti?

Svjesni smo kako je voda u današnje vrijeme postala brend, nešto što svaka prava fashionistica ima sa sobom. Gledate li Instagram ili We heart it, mogli ste na velikom broju fotografija primjetiti upravo- vodu. Naime, ne radi se o “običnoj” vodi, već o vjerojatno najpoznatijoj vodi na svijetu – VOSS. Taj brend koji je zaludio svjetske ali i domaće fashionistce dolazi iz Norveške, a pitanja kad će stići u Hrvatsku viđam na dnevnoj bazi. Pa evo, drage cure, javljam sretnu vijest, VOSS voda  napokon je stigla i u Hrvatsku, a dostupna je uz par klikova miša.  Radi se o web stranici http://fancy-water.com/ preko koje je vrlo jednostavno možete naručiti iz vlastitog doma. Na stranici se nalaze i recepti kako pripremati razna detoksikacijska pića.

KAKO NARUČITI

Princip narudžbe je vrlo jednostavan. Izaberete koju želite, ispunite formular, pričekajte je da stigne i platite prilikom preuzimanja. Cijene su vrlo prihvatljive, u što se možete uvjeriti klikom na ponuđeni link stranice.  

 

 

 

 

 

(Boca prikazana na mojim slikama je od 375ml)

WE HEART IT:

 

 

 

 

 

 

 

 

About the Author

Moje ime je Anđela i dolazim iz Hrvatske. Volim modu, putovanja, dobru hranu i zanimljiva mjesta. Nadam se da ćete uživati u mojim postovima.

1 Comment

  1. Bas zgodno, nisam znala da se moze naruciti :)Slike su savrsene, sve pohvale.Ako bi mogla da posjetis moj blog mnogo bi mi znacilo: beautybyshoppingholicgirl.blogspot.hr

Write Your Comment

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>