Close

Perleraj

by Katarina Radnić

Vjerujem da je mali broj onih koji nisu čuli za Perleraj nakit, a ako kojim slučajem još ima takvih, Live it, win it je doznao sve o njemu.

Brojne fashionistice ponosno šeću svoje oblačiće gradom, a kada vidite kako figuraju oko vrata ili na ruci, jednostavno ih poželite ‘skupiti sve’! 😀

perleraj

Iza Perleraj branda krije se mlada pravnica Katarina Radnić koja je u ovaj posao krenula sasvim spontano, izrađujući nakit za sebe i svoje prijateljice. U vrlo kratkom roku, nakon mora dobrih kritika i odobravanja javnosti, Perleraj je postao onaj ‘must have’ komad u kolekciji svake prave fashionistice.

Cijeli svoj život Katarina izrađuje nakit, a po završetku fakulteta shvatila je da se time želi ozbiljnije baviti. Pohađala je i tečaj izrade nakita na kojem je naučila izrađivati nakit od metala, kopče i prstenje, što joj danas dosta koristi, a to se i vidi na svakom primjeru kojeg Katarina izradi.

20151219063157

Svjesni smo da je u Hrvatskoj danas konkurencija opasna, da je teško smisliti nešto potpuno novo no Katarini je to pošlo za rukom, jer je, kako kaže, sve krenulo isključivo iz ljubavi.
Za izradu nakita osim puno truda i ljubavi, ulažu se i kvalitetni materijalo kao što su srebro, pozlaćeni mjed, poludrago kamenje, svilene i sintetičke špage i sl.
Ponekad je potrebno otići i preko granica Lijepe naše kako bi se promašli kvalitetni materijali.

20151219063316

Zaključak ove predivne priče je taj da je Perleraj nakit namijenjen svakoj ženi bez obzira na godine. Svaka žena koja ga nosi je posebna, baš kao i sam nakit.

P.S. Dobitnik nagradne igre na Facebooku je Sanja Mijac, a na Instagramu Emili Klaric. Bez brige, još možeš igrati, podjelili smo tek 2 kompleta, ostala dva dijelimo 26.12.  😀

About the Author

Moje ime je Anđela i dolazim iz Hrvatske. Volim modu, putovanja, dobru hranu i zanimljiva mjesta. Nadam se da ćete uživati u mojim postovima.

Write Your Comment

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>