Close

Simone Manojlović

RED

Live it, win it vraća se na velika vrata! Presretna sam što vam napokon mogu predstaviti sasvim novi izgled bloga i novu domenu na kojoj nas od sada možete čitati, liveit-winit.com. Osim što je sama stranica podignuta na višu razinu, u pripremi je pregršt novih postova koje jedva čekam podijeliti s vama.

simone manojlovic

Kao savršen početak, nazovimo to, nove sezone, predstavljam vam novu kolekciju dizajnerice Simone Manojlović za proljeće/ljeto 2016. godine. Simone ste već imali priliku upoznati u jednom od prijašnjih postova, a za razliku od prošle kolekcije koja je odisala tamnim tonovima, Simone će na nadolazećem Fashion weeku predstaviti nešto posve drugačije.

Nova kolekcija “Plage rouge” je kolekcija namijenjena odvažnim, impulsivnim i dominantnim ženama i muškarcima. Inspiraciju je, kaže Simone, pronašla u moći, krvi, muci i nasilju koje je postalo naša svakodnevica, te radovi Vanesse Beecroft i Yvesa Kleina. Osim toga, ova kolekcija simbolizira revoluciju, vatru, radikalne i nepredvidive promjene koje nam život iz dana u dan donosi.

simone manojlovic

U samim kreacijama prevladavaju opuštene linije te jednostavni i udobni krojevi. Materijali koji prevladavaju su viskoza, muslin, svila i pamuk, a kolekcija se  sastoji od dugih hlača širokog kroja, mini i midi haljina te dugih pletenih vesta.

20151209111403

Što reći osim crveno od glave do pete!

Kolekcija će biti predstavljena na Kaufland Fashion weeku 11. prosinca 2015. godine.

Fotografije su snimljene u Simoninoj zagrebačkoj vili staroj preko 100 godina. Inspiraciju zaista možete pronaći u svakom kutku kuće i uopće nije za čuditi se što joj je vlasnica dizajnerica. Simone živi umjetnost, a nadam se da smo dijelić iste uspjeli prenijeti i na vas.

dvanaesta

trinaesta

cetranesta

deveta

jedanaesta

P.S. Uskoro slijedi giveaway. Sve ćete saznati uskoro zato stay tuned! 🙂

Pusa.

About the Author

Moje ime je Anđela i dolazim iz Hrvatske. Volim modu, putovanja, dobru hranu i zanimljiva mjesta. Nadam se da ćete uživati u mojim postovima.

Write Your Comment

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>