Close

Hello 2016!

Iiiii eto, brzinom munje prošla nam je još jedna godina. Za mene zaista velika godina, prepuna novih iskustava i uspona na svakom području života. Ne želim reći da padova nije bilo, ali nekako na kraju zaboraviš na sve njih i prisjetiš se svega lijepoga što se dogodilo. Pomalo tužno ispraćam ovu godinu no uzbuđena sam zbog nadolazeće jer vjerujem da će mi donijeti još puno novih prilika i predivnih uspomena.

Budući da je početkom ove godine Live it, win it pokrenut, htjela bih napraviti mali osvrt na to što se sve događalo kroz 2015. godinu.

Krajem ožujka blog je napokon zaživio i već s prvim postovima naišao je na odobravanje kod najstrožeg žirija, a to ste naravno vi koji ga i čitate. Hvala vam na svim divnim komentarima. Bili su mi veliki vjetar u leđa, moram priznati. 🙂

U galeriji možete pogledati moje najzanimljivije trenutke 2015. godine, a svima vama dragi čitatelji želim prvenstveno zdravlja, a onda i sve ono što ste si zacrtali da ostvarite. Nemojte posustati u novogodišnjim odlukama jer sami morate i možete sve! I ne zaboravite da sreća nije izvan čovjeka nego u čovjeku. Budite sretni. Danas i svaki dan. Pusa.

 

 

About the Author

Moje ime je Anđela i dolazim iz Hrvatske. Volim modu, putovanja, dobru hranu i zanimljiva mjesta. Nadam se da ćete uživati u mojim postovima.

Write Your Comment

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>