Close

Chilly Flake design

DIZAJNERSKI KUTAK

Pozdrav svima, imali ste prilike na Facebooku i Instagramu vidjeti predivne kreacije koje nose zanimljivo ime Chilly Flake i malo je reći da su predivne. Osim što predivno izgledaju, materijali su tako ugodni i nosivi, a cijene su, što je najvažnije, za svaki džep. Divnu djevojku koja se krije iza ovog brenda imala sam priliku i uživo upoznati, a prva misao nakon naše kave bila je ‘za ovo ime će se još čuti’. Iako je Chilly Flake priča na početku svog putovanja, simpatičnost, dostupnost i oku ugodne krpice kupe me na prvu.

Od raznih tunika, haljina, majica, tajica i suknjica sigurno ćete pronaći nešto za sebe, a što sam ja pronašla možete vidjeti u fotografijama.

1.Prva kombinacija u kojoj nosim smeđu suknju i bež tuniku kombinacija je koju sam sama nekako spojila jer su mi se ove dvije boje slagale. Kombinirala sam je s kaišem jer bolje istakne figuru. Ova tunika je toliko ugodna na tijelu da poželim spavati u njoj, a ovu zimu me spašava od bure jer na nju mi šal uopće nije potreban.

IMG_8544

IMG_8545

IMG_8578

IMG_8585

vikendica-50   vikendica-51

2. Ova preslatka crvena haljina je tako nosiva i za vrijeme blagdana je nisam skidala sa sebe. Na instagramu je bilo 50 nijansi crvene. Boja nije tipična crvena već naginje na bordo što meni više odgovara  u ove hladnije dane. Iskominirati je možete na 1000 načina, a ovi poznati volani dali su joj točku na i. Manje je više. 🙂

vikendica-4

vikendica-5

vikendica-28

vikendica-30    vikendica-29

3. Treca Chilly Flake kreacija je ova divna zelena haljina koja se odlično uklapa kako u dnevne tako i u večernje kombinacije. Jedonostavna je, jako rastezljiva i ugodna materijala. Obožavam je.

IMG_9010

IMG_9011

Ove ali i ostale kreacije možete pronaći na njihovoj Facebook stranici Chilly Flake Facebook i na Instagramu Chilly Flake Instagram.

Iiii još nešto! Na Facebooku i Instagramu kreće darivanje u kojem možete osvojiti crvenu i zelenu haljinicu kao ove s mojih fotografija! Crvenu dijelimo na Facebooku, a zelenu na Instagramu. Igrajte se s nama i sretno svima! Pusa.

FOTO: DMS Šibenik DMS 24/7

About the Author

Moje ime je Anđela i dolazim iz Hrvatske. Volim modu, putovanja, dobru hranu i zanimljiva mjesta. Nadam se da ćete uživati u mojim postovima.

Write Your Comment

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>