Close

BIOCANAL

Health

Kako sam i obećala, donosim svoja iskustva vezana uz alternativne metode liječenja.

Težina u želucu, nadutost, vraćanje hrane iz želuca u usta samo su neki od simptoma koji su mi se pojavljivali kada bih pojela određene namirnice. Dugo sam tragala za nutricionistom ili liječnikom koji će mi striktno reći: „Smeta ti to, to i to.“ – Hvala.

Iako sam znala da ne tražim previše, za rješenjem sam dugo tragala. Mojim mukama došao je kraj kada se u Šibeniku nedavno pojavilo novo ime – BIOCANAL iza kojeg se krilo baš ono što mi treba. Biorezonantna ordinacija u kojoj sam u jednom jedinom tretmanu dobila popis namirnica koje mi smetaju i koje moram izbaciti, plan prehrane i veliku želju za ponovnim dolaskom.

1e861d83-0264-4278-a629-992bde206fda

Moram priznati da sam se nakon odrađenog testiranja blago šokirala jer se između ostalih na popisu mojih nepogodnih namirnica našla KAVA, da, dobro vidite. Da me je netko prije toga pitao koje će mi namirnice po mom mišljenju smetati, trebam li uopće govoriti kako se kava sigurno ne bi našla na tom popisu. Testirala sam se i na alergije i saznala kako mi smeta kućna prašina i pelud. Pored toga, provjerila sam i koji mi vitamini nedostaju, i bila je to omega 6.

62fd53a8-a6a4-48f9-a6dd-1e7b368c7dfc

Nakon saznanja za ove namirnice, alergije i vitamine, sljedeći korak bio je postupanje u skladu s terapijom. Uz plan prehrane koji mi je terapeutkinja dala, većina posla je ipak bila na meni. U jedan dan, od tog trenutka, izbrisala sam sve namirnice sa svoje ‘crne liste’. Isprva je bilo čudno ujutro ne okusiti kavu, ali odjednom, nema više nadutosti, dizanja želuca, boli. Niti na kraj pameti mi nije bilo da bi takvo što moglo biti od nečeg tako jednostavnog, svakodnevno prisutnog u mojoj prehrani. Kad sam na neko vrijeme izbacila sve navedene namirnice,  osjećala sam se puno življe i poletnije. Moj organizam je doživio preporod. Mislim da je suvišno objašnjavati, jer činjenica da sam se odrekla kave jednom za svagda, u roku jednog dana, govori dovoljno. Odjednom, nestale su sve one sitnice koje nas svakodnevno nakon ručka potjeraju na kauč jer smo onako naduti sposobni samo za ‘poljubiti krevet’ i ne ustati po 3 sata i koje toliko iziritiraju želudac da nam katkad ne daju niti da spavamo.

ede63130-750b-48ab-b4d5-7f5cdaaa795e

Preporučam svima Vama koje muče slični ili isti simptomi, da odete na testiranje i poklonite sebi i svom tijelu tretman nakon kojega ćete zaboraviti što su nadutost, osjećaj težine, napuhnutost i sve ono malo koje na kraju krajeva život znači. Vaše tijelo to zaslužuje, a ja vam iz vlastitog iskustva mogu reći da nećete požaliti.

Drago mi je i da se naš mali grad može pohvaliti svojom oazom namijenjenom testiranju kojeg vrši certificirana terapeutkinja biorezonance koja je već usrećila mnoge ljude, a klikom na ovaj link BIOCANAL korak ste bliže da to budete i Vi. Za više informacija, slobodno se javite u inbox na Facebook stranici. (BIOCANAL)

10325628_246708445672631_3453568095351915756_n

About the Author

Moje ime je Anđela i dolazim iz Hrvatske. Volim modu, putovanja, dobru hranu i zanimljiva mjesta. Nadam se da ćete uživati u mojim postovima.

Write Your Comment

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>