Close

Whisper of nature

JEWELRY

Pozdrav dragi čitatelji Live it-win it bloga. Čast mi je predstaviti vam predivan WHISPER OF NATURE nakit koji sam imala priliku nositi i biti dijelom njihove nove kolekcije “Summer charms.”
Kolekcija je snimana u Šibeniku, a na fotografijama možete vidjeti dva kompleta nakita pod nazivom “Anđeoski poljubac” i “Prava ljubav.”
Nakit je prikazan kroz dva stylinga- jedan je za casual šetnju gradom, dok je drugi namijenjen za večernji izlazak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_5213

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ph

Poruku koju ova kolekcija šalje je doživljaj pravog ljetnog osjećaja uz poludrago kamenje koje donosi energiju ljeta, sunca i mora. Pomno birani kristali u ovoj kolekciji koju je kreirala dizajnerica Hana Dervović privlače vibraciju senzualnosti, ljubavi, sreće i radosti, baš poput nježnog koračanja pješčanom plažom, a ukomponirano je i egzotično zrno rudrakše koja donosi opuštenost i balans duha, uma i tijela. Prevladavaju nebesko plave, romantično ružičaste i sunčevo žute boje u kombinaciji sa srebrom i zlatom, a facetirani kristali se dodatno presijavaju pod zrakama sunca i daju dašak glamura.

Posebnost ‘Summer Charms‘ kolekcije je u srebrnim privjescima u obliku srca, krila anđela ili vječnog znaka Om, koji naglašavaju nježnost, opuštanje i uživanje… sve što ljetni osjećaj donosi. Novitet je prsten naziva ‘Prsten Nimfe’ prozračnog dizajna na srebrnom lančiću s perlom od facetiranog akvamarina ili srebra. Nakit je suptilan, elegantan i ženstven te savršeno nadopunjuje i dnevne i večernje kombinacije.

Foto: Paola Sablić
http://udahni.com/ljetne-cari-u-novoj-kampanji-whisper-of-nature-branda/
https://www.femina.hr/clanak/index/r/5/c/6238/se/moda_whisper-of-nature-njezni-ljetni-nakit-inspiriran-prirodom
http://zdravakrava.24sata.hr/ljepota-i-relax/summer-charms-nakit-koji-privlaci-pozitivne-vibracije-11704#

 

About the Author

Moje ime je Anđela i dolazim iz Hrvatske. Volim modu, putovanja, dobru hranu i zanimljiva mjesta. Nadam se da ćete uživati u mojim postovima.

Write Your Comment

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>